messenslijperij scherpen slijpen polijsten aanzetten

Onderstaand een aantal voorbeelden om uw messen en ander keukengereedschap scherp te maken en te houden. Zo vindt u bij DOK cookware in de messenhoek de aanzetstalen, whetstones, en mooie roestvrijstalen slijp apparaatjes.

NB. DOK cookware biedt ook een slijp service. Zijn uw messen te bot geworden om zelf te scherpen. Laat ze dan eens een keer goed uitslijpen door de professionele messenslijper. Uw messen de ene week gebracht haalt u een week later weer vlijmscherp op van DOK's messenslijperij.

messen slijperij

 • Tojiro F432 Combi Wetsteen korrel 220 + 1000
  Tojiro F432 Combi Wetsteen korrel 220 + 1000

  Deze Tojiro wetsteen is geschikt voor zowel grof als fijn slijpen van messen. De slijpsteen heeft een grove zijde, korrel 220, voor het wegslijpen van kleine butsjes. De andere zijde is voorzien van een fijne korrel, korrel 1000,…

 • Tojiro Combi Wetsteen korrel 1000 + 3000
  Tojiro Combi Wetsteen korrel 1000 + 3000

  Deze Tojiro wetsteen is geschikt voor zowel grof als fijn slijpen van mooie messen. De slijpsteen heeft een grovere zijde van korrel 1000, voor het wegslijpen van kleine bramen. De andere zijde is voorzien van een nog fijnere…

 • Tojiro Pro F-643 Wetsteenhouder
  Tojiro Pro F-643 Wetsteenhouder

  Met de Tojiro wetsteenhouder kunt u uw wetsteen gebruiken boven de gootsteen. Hierdoor houdt u het aanrecht schoon van slijpsel en kunt u de wetsteen eenvoudig nat houden onder de kraan.

  De houder is uitschuifbaar waardoor deze…

 • Tojiro Togrip slijphulp tweezijdig kunststof keramiek
  Tojiro Togrip slijphulp tweezijdig kunststof keramiek

  Met de Tojiro Togrip kun je Japanse messen onder de juiste hoek slijpen op de slijpsteen. Door het mes in de slijphulp te klemmen krijg je altijd de juiste slijphoek te pakken.

  De slijphulp is tweezijdig uitgevoerd: één zijde…

 • Edgeware Edge Grip Messenslijper 10 cm aluminium
  Edgeware Edge Grip Messenslijper 10 cm aluminium

  Met de compacte Edgeware Edge Grip messenslijper heeft u een slijpapparaat dat weinig ruimte inneemt in de keukenla of messentas.

  De Edgeware Edge Grip messenslijper is voorzien van 2 sleuven met elk een set in V-vorm geplaatste…

 • Edgeware Tweetraps Messenslijper voor Westerse messen
  Edgeware Tweetraps Messenslijper voor Westerse messen

  De Edgeware tweetraps messenslijper is vervaardigd uit kunststof en heeft keramische slijpstenen. De plaatsing van de slijpstenen is afgestemd op symmetrisch geslepen messen.

  Eerst slijpt u uw messen grof in het eerste…

 • Edgeware Verstelbare Messenslijper 3 Sleuven
  Edgeware Verstelbare Messenslijper 3 Sleuven

  De Edgeware messenslijper heeft 3 slijpsleuven. De grove slijpsleuf is van diamant, voor botte messen, de fijne sleuf voor het licht bijslijpen en de kartelgleuf voor gekartelde messen. Met de instelbare slijphoek stelt u de…

 • Japanse Minosharp Whetstone Combi Slijpkit
  Japanse Minosharp Whetstone Combi Slijpkit

  Japanse Minosharp combi kit grit 220 / 1000: is een professionele slijpkit bestaande uit een tweezijdige wetsteen (fijnheid 220 en 1000), een antislip blok en twee hulpstukjes om de juiste slijphoek te behouden tijdens het…

 • DOK Messen Slijp Service
  DOK Messen Slijp Service

  DOK home of cooking biedt een messen slijp service. De messenslijper maakt uw koksmessen, keukenmessen, tafelmessen, noem het maar op, weer vlijmscherp. Misschien nog wel scherper dan nieuwe messen!

  Breng de merk messen de…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
parcel service - verzenden versturen DOK cookware
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie