theepotten dok home of cooking kookwinkel den haag

Theepot kopen? DOK cookware heeft theepotten van glas, mooi chrome dubbelwandige theepotten, gietijzeren Japanse theepotten van Cosy and Trendy, Engelse theepotten, theepotten van Pools aardenwerk, of porselein. Een glazen design theepot van Eva Solo, maar ook de klassieke theepot van Bredemeijer in hoogglans RVS of met een geïsoleerde mantel.
Zoek je een theepot voor het zetten van een lekker bakkie thee op zondagochtend bij het ontbijt, of een doordeweekse theepot voor thee tijdens de koffiepauze? We maken het u zeker niet makkelijk om een theepot te kiezen als u ons assortiment ziet. Daarnaast bieden wij ook de overheerlijke en mooi verpakte thee van Paper & Tea.

theepotten theepot thee dok home of cooking kookwinkel den haag

logo-cosy-&-trendy logo-bredemeijer Paper and tea

De kunst van thee zetten. Onderstaand een selectie uit ons assortiment thee en theepotten:

 • Paper & Tea thee
  Paper & Tea thee

  Laat de lente toe in je keuken met het stylish verpakte theeassortiment van Paper & Tea. Het Berlijnse merk is sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland, Den Haag DOK cookware!

  Onder het motto “Life is short, drink good tea”…

 • Paper & Tea Cylinder Pot Medium
  Paper & Tea Cylinder Pot Medium

  De Paper and Tea Medium Cylinder Pot is een theepot van formaat maar met een compact design. De theepot staat er mooi bij terwijl je de infuse-tijd afwacht. Een fijne zeef zorgt ervoor dat er geen theeblaadjes in de thee zelf…

 • Bredemeijer Cosy - Theepot
  Bredemeijer Cosy - Theepot

  Genieten van warme thee in stijl. U proeft direct de sfeer bij het romantische model Cosy van Bredemeijer. Dit model dateert al van voor 1900 en is daarmee een echte klassieker. De stijlvolle serie theepotten van aardewerk met…

 • Bredemeijer Minuet Cylindre - Theepot
  Bredemeijer Minuet Cylindre - Theepot

  Al sinds 1914 maakt Bredemeijer theepotten met een dubbele isolerende wand, waardoor thee langer lekker en op temperatuur blijft.
  De Minuet is een modern en elegant model theepot. Een speciaal Bredemeijer ontwerp. De Minuet heeft…

 • Bredemeijer Duet Celebrate - Theepot
  Bredemeijer Duet Celebrate - Theepot

  Deze theepot van Bredemeijer is onderdeel van de Duet Design-serie. De Duet design-line, bestaat uit de Saturn, Meteor en Cylindre en de allernieuwste aanwinst is deze Celebrate.
  De Duet Celebrate theepot heeft een dubbele…

 • Cosy en Trendy - Gietijzeren Theepot
  Cosy en Trendy - Gietijzeren Theepot

  Zet met deze originele oosterse theepot infusies of thee naar eigen smaak. Deze vuurvaste gietijzeren theepot behoudt de warmte optimaal waardoor u langer geniet van een lekker warm kopje thee.
  Gebruiksaanwijzing: Neem de zeef uit…

 • Eva Solo - Tea Maker
  Eva Solo - Tea Maker

  Deze Tea Maker van Eva Solo is ontworpen door Claus Jensen & Henrik Holbaek - Tools. Een theepot om zelf heerlijk verse thee te maken. De theepot heeft een filter van RVS met een druppelvrije schenker met flip-top deksel. Het…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
parcel service - verzenden versturen DOK cookware
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie