kookboeken receptenboeken kookwinkel DOK den haag

Lees- leer- en kookplezier gaan bij kookwinkel Den Haag DOK home of cooking eigenlijk altijd samen. Met een ruime kookboeken bibliotheek vervullen wij vele kookboeken wensen: Recepten boeken met als thema taarten decoreren of het vullen van kip op desgewenste authetieke wijze? Dieetboeken om af te vallen, boeken met glutenvrije recepten, bij lactose intolerantie, of eten zonder suiker. Tevens zijn altijd de nieuwste titels in huis van sterrenkoks Jamie Oliver, Herman den Blijker, Gordon Ramsay, Nigella Lawson, Sam Stern om maar een paar keuken beroemdheden te noemen. Ben je de held in de keuken, werk je met eigen recepten? Heerlijk is het om bij het doorbladeren van een kookboek inspiratie op te doen. Kookboeken zijn superleuk om als cadeau te geven. Er is altijd wel een boek met een leuke passende titel of gepaste inhoud voor de ontvanger. Boeken voor koken samen met kinderen, uitgaven van beroemde TV koks, sterrenkoks, de buitenkeuken, mooie creatieve vegetarische receptenboeken, boeken met als thema vis, vlees, of streekgerechten, het aanbod is oneindig en u zult zeker wel slagen. Kom kijken in onze `koninklijke` kookboekenwinkel in de Passage van Den Haag.

kookboeken receptenboeken kookwinkel DOK den haag

veltman uitgevers good cook publishing jamie oliver kookboeken

per pagina
  • The Curry Guy | Dan Toombs
    The Curry Guy | Dan Toombs

    Curry’s komen voort uit de Indiase keuken. In de 18e eeuw brachten Britse kolonisten het concept naar Europa en werd het ook hier mateloos populair. Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, heeft het namaken van curry’s en…

  • Recepten uit Wenen | Antonia Kögl
    Recepten uit Wenen | Antonia Kögl

    Wenen, de Oostenrijkse hoofdstad bekend uit het decor van keizerin Sissi, is momenteel een van de meest opkomende reisbestemmingen. Wie aan Wenen denkt, denkt aan Wiener Schnitzel en Sachertorte. Toch heeft de stad in culinair…

  • Sous Vide |  Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis
    Sous Vide | Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis

    Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse…

  • Feast - Midden Oosterse Feestmaaltijden voor elke gelegenheid | Sabrina Ghayour
    Feast - Midden Oosterse Feestmaaltijden voor elke gelegenheid | Sabrina Ghayour

    Lange tafels gevuld met schalen Midden-Oosters eten en in goed gezelschap. Dat is Feasts, het derde boek van the golden girl van de Perzische keuken, Sabrina Ghayour. Na Persiana en Sirocco, waarin Sabrina laat zien dat haar…

  • Smokey Goodness - het ultieme barbecue boek | Jord Althuizen
    Smokey Goodness - het ultieme barbecue boek | Jord Althuizen

    Kookboek van het jaar 2016: Het BBQ thema is in dit boek van voor tot achter, op alle vlakken, doorgevoerd. Je ruikt de BBQ bijna. Het is een persoonlijk verhaal en een lekker vet boek met ruige recepten. Althuizen heeft zich…

  • Pasta di Janny - de lekkerste pasta maak je zelf | Janny van der Heijden
    Pasta di Janny - de lekkerste pasta maak je zelf | Janny van der Heijden

    'De lekkerste verse pasta maak je zelf', aldus Janny van der Heijden. En dus kan een kookboek van deze veelgeprezen culinaire alleskunner over dit onderwerp niet uitblijven.

    In 'Pasta di Janny' kom je alles te weten over het…

  • Frozen Yoghurt - De lekkerste yoghurtijsrecepten | Constance & Mathilde Lorenzi
    Frozen Yoghurt - De lekkerste yoghurtijsrecepten | Constance & Mathilde Lorenzi

    Frozen yoghurt is al een tijdje hot in tal van wereldsteden. Het is een bevroren dessert op basis van yoghurt, vaak gemengd met vers fruit, chocolade of nootjes en gecombineerd met een fruitige of crunchy topping verovert nu ook…

  • Mijn Griekse keuken - Gul & Gastvrij | Efgenia Karampatakis
    Mijn Griekse keuken - Gul & Gastvrij | Efgenia Karampatakis

    Voor een instant vakantiegevoel!

    70 traditionele en vernieuwende Griekse recepten voor elke gelegenheid
    Lekker veel gerechten om te delen en samen van te genieten
    Leuke achtergrondinformatie en handige tips

    Efgenia Karampatakis…

  • Griekenland - Het kookboek | Rianne Buis
    Griekenland - Het kookboek | Rianne Buis

    Hét complete kookboek over de Griekse keuken! Op veler verzoek weer leverbaar in geüpdatete en nu fullcolourversie! De échte Griekse keuken is een goed bewaard geheim en heeft een zeer gevarieerd karakter: van de zonnige…

  • Greek - uit de keuken van George Calombaris
    Greek - uit de keuken van George Calombaris

    George Calombaris, bekend van televisie als gewaardeerd jurylid van MasterChef Australië, neemt je mee naar zijn culinaire roots: de Griekse keuken. Met Greek heb je een masterclass Grieks koken in handen maar dan wel met de…

  • Recepten uit Istanbul | Pomme Larmoyer
    Recepten uit Istanbul | Pomme Larmoyer

    Waan je met Recepten uit Istanbul in de straten van deze eeuwenoude wereldse stad, snuif de geuren op en proef van de rijke keuken, waarin de invloeden van weleer nog zo aanwezig zijn. De gastronomie is gevarieerd, verrassend en…

  • Nopi | Ramael Scully, Yotam Ottolenghi
    Nopi | Ramael Scully, Yotam Ottolenghi

    Ook voor wie er (nog) niet heeft gegeten valt er meer dan genoeg te genieten in dit vijfde boek van bestsellerauteur en kok Yotam Ottolenghi. NOPI bevat ruim honderd nieuwe recepten die hij samen met zijn chef-kok Ramael Scully…

per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
parcel service - verzenden versturen DOK cookware
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie