slowjuicer sapcentrifuge citurspers spa smoothie juice

DOK home of cooking biedt naast diverse hand citruspersen, ook elektrische sapcentrifuges en de slowjuicers. Met elektrische keukenapparaten bereid je de heerlijkste sapjes uit alle soorten groente en fruit met behoud van de gezonde vitaminen en mineralen.
Een sapcentrifuge (van bijvoorbeeld Solis, Magimix, of Philips) snijdt de harde groenten of fruit en door met hoog toerental te centrifugeren wordt het sap van de pulp gescheiden. U verkrijgt snel en eenvoudig een heerlijk gezond drankje.
De slowjuicers van Angel, Versapers, Hurom e.a., doen het op lage toeren, 80 toeren per minuut. Met wormwiel en zeef worden op lage toeren het sap van de pulp gescheiden. Meer enzymen, vezels, vitaminen en mineralen blijven op deze manier van persen behouden. Dit maakt de slowjuicer dermate geschikt voor het persen van het `supergezonde` tarwegras of aloe vera.
We bieden alle soorten machines, adviseren u graag en laten de keuze geheel aan u over!

slowjuicer sapcentrifuge citurspers spa smoothie juice

magimix solisphilips.jpg hurom

Sapcentrifuge kopen, of een Slowjuicer kopen? Onderstaand een DOK cookware selectie:

  • Jupiter Juicepresso 3-in-1
    Jupiter Juicepresso 3-in-1

    Met de Juicepresso 3-in-1 van Jupiter perst u sap uit alle soorten groenten, fruit en tarwegras. Door de lage rotatiesnelheid van slechts 40 toeren per minuut blijven kleur, smaak en voedingsstoffen optimaal in het sap behouden.…

  • Solis Citrus Press Pro 845
    Solis Citrus Press Pro 845

    De Solis Citruspers Pro 845 is geschikt voor allerlei soorten citrusvruchten, van limoen tot sinaasappel tot grapefruit. De innovatieve sapkegel in combinatie met de 100 Watt motor zorgen voor een goed sapresultaat. Alle…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
parcel service - verzenden versturen DOK cookware
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie