7 april - Marcel van der Kleijn maakt Tapas en Petiscos

Marcel van der Kleijn, topchef van Calla's, laat u vandaag in de keuken van zijn favoriete Haagse kookwinkel DOK cookware, genieten van zijn tapas en petiscos.

Binnenkort zal sterrenchef Marcel van der Kleijn een Spaans/Portugees restaurant openen aan de Kneuterdijk 11 in Den Haag. Het restaurant krijgt de naam Tapisco. De naam is een samenstelling van tapas en petiscos of wel ‘kleine hapjes’ in het Spaans en het Portugees. Het idee van het concept is bij Marcel ontstaan tijdens een vakantie in Marbella. In een gezellig tapasrestaurant liep de bediening met grote schalen rond, waar de gasten zelf de kleine gerechters vanaf konden pakken. Iedere avond kunnen de gasten van het nieuwe restaurant van Van der Kleijn kiezen uit vierentwintig gerechtjes welke 3 euro per stuk zullen gaan kosten.

Het pand waar Tapisco in moet komen wordt op dit moment omgetoverd tot een gezellig Spaans, Portugees eethuis. Marcel hoopt in mei voor het eerst de deuren van zijn restaurant te openen. Kom vandaag alvast lekker voorproeven bij DOK Cookware. Maak kennis met topchef Marcel van der Kleijn en stel hem al uw vragen over tapas en petiscos. 

DOK cookware zou DOK cookware niet zijn als zij geen leuke thema gerelateerde aanbieding voor u in petto zou hebben. Profiteer ervan!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
parcel service - verzenden versturen DOK cookware
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie