2 december - Janneke Vreugdenhil signeert 'Altijd Feest'

Janneke Vreugdenhil, volgens de Volkskrant de Neerlands Nigella Lawson, signeert vandaag haar nieuwe kookboek in de boekenhoek van uw favoriete kookwinkel in Den Haag: DOK cookware.

Voor Janneke Vreugdenhil kunnen er niet genoeg momenten zijn om het leven te vieren. In haar nieuwe kookboek deelt ze haar persoonlijke feestkalender. Natuurlijk zijn er recepten voor Kerst, Pasen en Sinterklaas. Maar er is ook plek voor heel veel kleine tussenfeestjes. Rokjesdag. Dierendag. Een zomerse picknick. Een herfstig mosselfestijn. "Eilandjes van geluk,' noemt Janneke die. Altijd feest is een boek om telkens weer uit de kast te halen en vrolijk van te worden.

Onze chef bereidt vandaag een aantal heerlijke recepten uit het nieuwe boek van Janneke Vreugdenhil. Dus kom lekker proeven en laat gelijk iets leuks en persoonlijks in uw boek zetten door Janneke tussen 14.00 - 16.00 uur. Kunt u zich een attenter cadeau verzinnen voor Sinterklaas, Kerstmis of verjaardag of ander 'eilandje van geluk' zoals Janneke dit zo mooi noemt?

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie