4 November - Gazpacho bereiden met Magimix Le Blender

Le Blender van Magimix heeft 8 verschillende snelheden en 4 programma's voor ijs, smoothies, soepen en bijvoorbeeld beslag voor pannekoeken. De blender maalt ijsblokjes, van langzaam (600 tpm) tot zeer snel (12.000 tpm). Met de pulse knop wordt 15.000 toeren per minuut bereikt. 

Met Le Blender zet je in een handomdraai een frisse gazpacho op tafel! Wij demonstreren de bereiding in de demonstratiekeuken vandaag.
Frisse gazpacho is perfect eten op een warme zomerdag! Serveer 'm lekker koud. Ingredienten voor een klassieke Spaanse Gazpacho:

  • 500 g smakelijke tomaten, zonder zaden
  • ¼ komkommer, geschild
  • 1 rode paprika, zonder zaden
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 kleine ui
  • 1 sneetje brood, circa 30 gr
  • 2 el rode-wijnazijn
  • ½ tl zout
  • 2 el olijfolie, extra vierge
  • 500 ml tomatensap
  • 1 el tomatenpuree

Doe alle ingrediënten bij elkaar in de keukenmachine en mix net zolang tot je een glad mengsel hebt. Proef en voeg peper en zout naar smaak toe. Doe er eventueel wat water bij als het mengsel te dik is en meng opnieuw. Serveer de gazpacho goed koud, verdeeld over 4 soepkommen of borden. Voeg er nog een scheutje extra vierge olijfolie bij.

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie