Vorige Artikel 1 van 45 Volgende

maart - Thema SOUS VIDE

Thema van de maand maart is SOUS VIDE bij uw kookwinkel in Den Haag: DOK cookware. Elk weekend worden alle ins-and-outs gedemonstreerd in de demonstratiekeuken van uw favoriete kookwinkel in de Passage van Den Haag. Kom kijken, leren en stel al uw vragen over deze eenvoudige manier van voedselbereiden.

Sous-vide koken is het vacumeren van voedsel in luchtdichte zakken die u langere tijd onderdompelt in een nauwkeurig verwarmd waterbad. Zo bereikt het product tot in de kern de gewenste temperatuur en de daarmee samenhangende gaarheid. Door het langzaam garen op lage temperatuur kunt u zelfs de taaiste stukken vlees heerlijk mals krijgen. 

Onze DOK cookware chefkok laat deze maand elk weekend in de demonstratiekeuken zien hoe je heel eenvoudig groente, vis en vlees vacumeert en kan garen op lage temperatuur. Hij gebruikt hiervoor Sousmatic sous vide dompelaar en Tre Spade vacuümmachine. 

De Sousmatic sous-vide dompelaar gebruik je om een grote bak of pan om te vormen tot een wateroven. De dompelaar is voorzien van een zeer nauwkeurig door een PID gestuurd verwarmingssysteem dat het water verwarmd en op temperatuur houdt. Tevens is er een pomp ingebouwd die ervoor zorgt dat het water circuleert en het hele bad op gelijke temperatuur houdt. 
De Sousmatic is eenvoudig te bedienen met het grote duidelijke display en bedieningsknoppen. Het display geeft de huidige temperatuur van het water en de ingestelde temperatuur van het apparaat aan. Behalve de temperatuur kunt u ook de gewenste bereidingstijd instellen. Tevens is het mogelijk om het apparaat met een uitgestelde start te programmeren. 

Het assortiment van uw kookwinkel in De Haag is erg uitgebreid op gebied van SousVide. Neem alvast een kijkje op de SousVide pagina hier, maar kom zeker naar de demonstratiekeuken in de weekenden van de maand maart en laat u gedegen adviseren!

MAART: SOUS VIDE AANBIEDING
Met de startset van Sousmatic en Tre Spade heeft u de belangrijkste apparatuur in huis om te beginnen met sous-vide koken. De set bestaat uit de Sousmatic sous-vide dompelaar, krachtig genoeg voor waterbaden van 25 liter en een Tre Spade Takaje vacuümmachine in de kleur rood of wit. U heeft zelf alleen nog een grote soeppan of kuip nodig om te kunnen beginnen met sous-vide koken. Tijdens de hele sousvide-maand maart betaalt u geen 448,- voor de startset maar slechts 399.-.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
parcel service - verzenden versturen DOK cookware
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie