20 januari - Demo Sousmatic en Tre Spade sous-vide startset

Sous-vide koken is het vacumeren van voedsel in luchtdichte zakken die u langere tijd onderdompelt in een nauwkeurig verwarmd waterbad. Zo bereikt het product tot in de kern de gewenste temperatuur en de daarmee samenhangende gaarheid. Door het langzaam garen op lage temperatuur kunt u zelfs de taaiste stukken vlees heerlijk mals krijgen. 

Onze DOK cookware chefkok laat vandaag in de demonstratiekeuken zien hoe je heel eenvoudig groente, vis en vlees vacumeert en kan garen op lage temperatuur. Hij gebruikt hiervoor Sousmatic sous vide dompelaar en Tre Spade vacuümmachine. Bij Slagerij Christiaanse wordt weer een prachtige cote de boeuff ingekocht.

De Sousmatic sous-vide dompelaar gebruik je om een grote bak of pan om te vormen tot een wateroven. De dompelaar is voorzien van een zeer nauwkeurig door een PID gestuurd verwarmingssysteem dat het water verwarmd en op temperatuur houdt. Tevens is er een pomp ingebouwd die ervoor zorgt dat het water circuleert en het hele bad op gelijke temperatuur houdt. 
De Sousmatic is eenvoudig te bedienen met het grote duidelijke display en bedieningsknoppen. Het display geeft de huidige temperatuur van het water en de ingestelde temperatuur van het apparaat aan. Behalve de temperatuur kunt u ook de gewenste bereidingstijd instellen. Tevens is het mogelijk om het apparaat met een uitgestelde start te programmeren. 

Het assortiment van uw kookwinkel in De Haag is erg uitgebreid op gebied van SousVide. Neem alvast een kijkje op de SousVide pagina hier, maar kom zeker naar de demonstratiekeuken vandaag en laat u gedegen adviseren!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
parcel service - verzenden versturen DOK cookware
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie