7 juli - Demo Ankarsrum Assistent Original

De Ankarsrum Assistent Original kneedmachine staat vandaag in het middelpunt van de belangstelling in de demonstratiekeuken van uw favoriete kookwinkel van Den Haag: DOK cookware. Deze keukenmachine wordt sinds 1940 geproduceerd in het Zweedse Ankarsrum. Het ontwerp van de kneedmachine is in de loop der jaren steeds verder verbeterd en doorontwikkeld, maar de karakteristieke werking is gelijk gebleven.
De keukenmachine kneedt tot maar liefst 5 kg deeg. Dit kan door de krachtige 800 W elektromotor waarmee de keukenmachine is uitgerust. Deze motor drijft de machine vanaf de onderzijde aan. De mengkom maakt een draaiende beweging van 40 tot 190 toeren per minuut. Een sensor past automatisch het motorkoppel aan naar gelang de belasting. Bij eventuele overbelasting stopt de machine uit zichzelf.
De Ankarsrum Assistent is voorzien van een traploze snelheidsregelaar, een aan- en uitschakelaar en een timer. Deze is tot een maximum van 12 minuten in te stellen. Bovenop de Assistent Original kneed- of keukenmachine zit een beweegbare stalen arm, voor accessoires. De accessoires zijn onder andere: een deksel, deeghaak, deegroller, ballongarde en kloppers.
Heel mooi wat deze keukenmachine u allemaal uit handen kan nemen. Wij demonstreren de Ankarsrum Assisten Original graag aan u vandaag in de demonstratiekeuken van uw favoriete kookwinkel in Den Haag: DOK cookware.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
parcel service - verzenden versturen DOK cookware
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie