29 juli - Jupiter Juicepresso 3 - in - 1

Met de Juicepresso 3-in-1 van Jupiter perst u sap uit alle soorten groenten, fruit en ook tarwegras. Door de lage rotatiesnelheid van slechts 40 toeren per minuut blijven kleur, smaak en voedingsstoffen optimaal in het sap behouden. Door het ingenieuze ontwerp produceert de Juicepresso zeker zo snel sap als een klassieke sapcentrifuge, ondanks de lage draaisnelheid. 

Het unieke 3-in-1 systeem van de Jupiter Juicepresso vervangt drie onderdelen van de traditionele verticale slowjuicer door één onderdeel. De vijzel, zeef en schraper zijn samengevoegd tot één Smart Extraction System die het sap van de pulp scheidt. De droge stof wordt buitenlangs de zeef naar de uitvoer geleid terwijl sap door het midden van de zeef naar de saptuit kan stromen. Door meerdere onderdelen samen te voegen tot één onderdeel heeft u ook nog eens minder afwas!

Vandaag wordt tussen 12.00 - 14.00 uur de nieuwste slowjuicer van Jupiter gedemonstreerd in de keuken van uw favoriete kookwinkel in Den Haag. Kom kijken, stel al uw vragen en proef van de lekkerste gezonde sapjes. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie