4 augustus - Magimix Power Blender: Pina Colada

De Magimix Power Blender beschikt over een gepatenteerde blendermix-technologie. Door een slim samenspel van de unieke kom-vorm en de roterende messen wordt alles smeuïger en nog beter gemixt. De blender beschikt over vijf automatische functies met variabele snelheden; voor smoothies, soep, ijsblokjes, koude of bevroren desserts en zelfs een schoonmaakprogramma.

Een handbediende, zelf instelbare - pulse-functie met een super krachtig vermogen van 22.000 tpm. Slechts drie toetsen voor het bedienen van alle functies. Met de draaiknop kan het vermogen van 600 tot 12.000 tpm aangepast worden. Vandaag demonstreren wij de kracht van deze nieuwe Magimix keukenmachine in de demonstratiekeuken van uw favoriete kookwinkel in Den Haag. Kom kijken, kom proeven en stel al uw vragen over de Power Blender van Magimix.

Vandaag tussen 12.00 - 16.00 uur demonstreren we de Magimix Powerblender in de demonstratiekeuken. We doen dit met het bereiden van o.a. onze favoriete cocktail: Pina Colada! Komt u lekker proeven? Stel gelijk al uw vragen over deze krachtpatser van de keuken. Profiteer dan de aanbieding van de dag.

Voorproefje: Bekijk alvast het filmpje voor het eenvoudig en supersnel maken van een tropische smoothie. Met de automatische blenderfunctie 'smoothie' van de Magimix Power Blender is het werkelijk een fluitje-van-een-cent.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
parcel service - verzenden versturen DOK cookware
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie