Vorige Artikel 8 van 8 Volgende

3 maart - Demo DOK Rookpan voor inductie: Gerookte Zalm

Gerookte vis, zalm, zijn heerlijke gerechten om te maken in de rookdoos. Echter met de DOK rookdoos maak je meer dan uitsluitend gerookte (vis)gerechten. Pocheren en stomen gaat nl. ook erg goed. Daarbij is het verrassend eenvoudig om een heerlijk en verrassend gerechtje te bereiden.

De DOK rookoven / rookpan / rookdoos is geheel uitgevoerd in roestvrij staal en in 2 maten verkrijgbaar. Groot: De afmeting van de panbasis is 35 x 28 cm met een hoogte van 8,5 cm. Klein: De afmeting van de panbasis is 27 x 17 cm met een hoogte van 7,5 cm.

De rookoven is ovenbestendig tot 260ºC. De rookoven wordt geleverd met een druipbak, deze beschermt rookmot en zorgt voor eenvoudig reinigen; een rek dat rook rond het voedsel leidt voor beter smaakresultaat; koudgrepen die inklapbaar zijn voor compact opbergen en een schuifdeksel dat de keuken rookvrij houdt. De DOK rookoven is te gebruiken in de oven, op de barbecue en op het gas fornuis. DOK rookoven kopen? Hij wordt geleverd met een leuk receptenboek en op deze eigen import rookoven geven wij u maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie.

Niet voor het eerst en ook zéker niet voor het laatst laten wij u tussen 12.00 - 14.00 uur proeven van gerechtjes uit de DOK rookdoos. Met deze dag speciaal een rookpan geschikt ook voor inductie.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
parcel service - verzenden versturen DOK cookware
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie