PiepEi Delft - Disco - Classic - Goud

PiepEi: Met deze uitgekookte eierwekker zorgt de slechtste kok nog voor een perfect gekookt ei. Met het Piepei kan een ei koken onmogelijk mislukken.
Het PiepEi is niet alleen een superhandige eierwekker en zorgt voor een perfect gekookt ei, hij laat ook nog eens leuke melodietjes horen. Elk melodietje is gekoppeld aan de kooktijd van de eieren. Zo speelt het PiepEi Classic ‘Killing me softly’ wanneer de eieren zacht gekookt zijn, ‘Ik wou dat ik een kip was’ bij medium gekookte eieren en ‘Carmina burana’ wanneer ze hard gekookt zijn. Als het water een temperatuur van 45C heeft bereikt klinkt er een piep die meteen aangeeft dat de eierwekker werkt, het tweede piepje volgt wanneer het water kookt. Je weet dan dat je het gas zachter kunt zetten om de eieren af te koken. Daarna volgen natuurlijk de verschillende melodietjes die de kooktijd aangeven.

Maar, er is meer... Naast het PiepEi Classic is er ook het Delfter PiepEi. Deze eierwekker is vormgegeven met een Delfts blauwe opdruk en laat natuurlijk Nederlandse liedjes horen. Zo speelt deze eierwekker ‘In Holland staat een huis’ wanneer de eieren zacht gekookt zijn, ‘Twee emmertjes water halen’ bij medium eieren en het ‘Wilhelmus’ bij hardgekookte eieren. Naast het PiepEi Classic en het Delfter PiepEi is er ook nog het Disco PiepEi en het Gouden PiepEi. Met de gouden kleur heeft die een luxe uitstraling en past die perfect in bijna elk keukeninterieur. Dit PiepEi speelt dezelfde liedjes als het Classic PiepEi.

Je bewaart het PiepEi bij je eieren in de koelkast, zodat die wanneer je een ei gaat koken dezelfde temperatuur heeft als de te koken eieren. Je doet hem bij de eieren in het water zodra je hem wilt gebruiken. Door de temperatuur van het water weet het PiepEi precies wanneer hij welk melodietje moet laten horen. De eierwekker werkt op batterijen die er al in zitten en gaat tot 2 jaar mee. De batterijen zijn niet te vervangen, het PiepEi dient na overlijden dan ook weggegooid te worden zoals een batterij. Zorg voor de beste gekookte eieren met het grootste plezier dankzij een geweldig PiepEi!

Kenmerken PiepEi:

  • Eierwekker
  • Verschillende melodietjes per kooktijd
  • Bewaren in koelkast bij eieren
  • Gaat tot 2 jaar mee
  • Batterijen niet vervangbaar
  • Weggooien als batterij

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
parcel service - verzenden versturen DOK cookware
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie